حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

همسر حاکم دبی، پیشنهاد شوهرش را رد کرد

رسانه‌ای عربی گزارش داد زن حاکم دبی که به دنبال طلاق از شوهرش است، پیشنهاد مالی وسوسه‌کننده محمد بن‌راشد در ازای انتقال حضانت دو فرزندشان را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 12
کد خبر: ۲۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «القدس العربی» چاپ لندن جمعه (۱۹ مهر) مدعی شد که شاهزاده هیا اخیرا پیشنهاد مالی «محمد بن راشد آل مکتوم» را که گفته می‌شود «یک چک سفید» بوده، در مقابل بازگردادن فرزندان خود به دبی رد کرده است.

 

بر اساس ادعای این روزنامه، حاکم دبی از همسرش خواسته اجازه دهد دو فرزند آن‌ها به نام‌های (جلیله و زاید) به امارات برگردند و او متعهد شده است علاوه بر اعطای مبالغ زیاد به هیا بنت الحسین، این تضمین را به وی دهد که بعد از طلاق رسمی هر وقت خواست با دختر و پسرشان دیدار کند.

 

همسر حاکم دبی نیز در واکنش به این «پیشنهاد وسوسه‌ کننده» گفته است حضانت دو فرزندشان متعلق به او است و حاضر نیست به «حق مادری» چوب حراج بزند.

رسانه‌های غیر رسمی اوایل مرداد ماه، از فرار همسر حاکم دبی به آلمان به همراه دو فرزندش خبر دادند. این منابع گفته بودند که هیا (۴۵ ساله) بعد از فرار از امارات، به آلمان پناهنده شده و خواهان اقامت در لندن است.

 

طی این مدت، همسر حاکم دبی از دادگاه لندن درخواست طلاق داده و اولین جلسه دادگاه طلاق او از شوهرش نیز ماه گذشته برگزار شد.

 

بعد از رسانه‌ای شدن این مسئله و جدیت هیا در جدایی از حاکم دبی، اردن به منظور حمایت بیشتر از خواهر پادشاه این کشور در قضیه طلاق آن دو، اعلام کرد که «هیا بنت الحسین» از دیپلمات سفارت اردن در لندن است.

 

هیا دختر ملک حسین در سال ۲۰۰۴ با محمد بن راشد ازدواج کرد وششمین زن حاکم دبی شد. حاصل این ازدواج دو فرزند است؛ یک دختر به نام جلیله (۱۲ ساله) و یک پسر به نام زاید‌ (هفت ساله).

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار